harap berbaloi untuk semua orang! InsyALLAH........

baca dengan hati, In Sha ALLAH berbaloi. =)

January 21, 2012

Just For Teens! =)

ASSALAMUALAIKUM WBT... 
Juga salam satu Malaysia untuk semua yang membaca. =)


Baca tajuk kat atas tu! Just For Teens? hah! Kenapa agaknya tajuk entri kali ni berbunyi begitu? heheh.. ada sebabnya... Tengok pulak picture kat atas ni. First time kan entri sha ada gambar? hahah...Picture ni sha buat sendiri tau! Guna drawing block + Buncho. Semata- mata, huhu... cantik kan? kan? kan? kan? Orang kata, tak baik membazir, daripada beli sampul hadiah kat kedai, baik buat sampul hadiah sendiri kan? em.. ok2, cukup. Jom!


Ok! kalau difikir2 kan, nama praktikum sha sangat signifikan (macam ni ke eja significance dalam bahasa? er.. hehe.....=.= ). 14 yang boleh disebut sebagai For Teen dalam bahasa Inggeris, yang membawa maksud Untuk Remaja. Kalini entri agak berbaur personal sedikit, kerana, Sha nak cerita pasal kelas sha! hm..... Tangan tak laju menaip, maknanya, entri kali ni akan berbentuk kaku tanpa nyawa. Jadi macam mana nak dapatkan mood menulis entri? let me think first.... 


1 minute...................


2 minutes..................


 ........ONLINE.............

5 minutes..................

........er...a......emm......


Finally,
The end! sambung bila2.... tak seronok tulis entri tanpa mood. kalau tulis jugak pun, kalian akan rasa kaku, tak bermaya dan tak seronok. kan? huhu... So, sha berhenti dulu lah ye.. hehe....


*status entri,
                   ^^ K.I.V ^^


sekian, 


adiossssssssssss

1 comment:

  1. 1minit..
    2minit..
    3minit..

    ..screen hitam.
    lame sgt pikir. haha

    ReplyDelete